Zuma završio sezonu

Izvor: Mondo, 08.Feb.2016, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zuma završio sezonu

Mladi štoper Čelsija pokidao je prednji ukršteni ligament u derbiju protiv Mančester junajteda.

Povreda koju je doživeo u nedeljnom meču protiv Mančester junajteda (1:1) odvojiće francuskog štopera Kurta Zumu (21) sa terena u narednih šest meseci.

Čelsi je saopštio da je Zumi pokidan prednji ukršteni ligament i da će u utorak ili sredu biti operisan.

On je ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sezone nastupio na 32 utakmice, tako da će "plavci" biti osetno hendikepirani u borbama koje vode na tri fronta. Menadžer Gus Hidink sada praktično nema izbora, tako da će tandem centralnih defanzivaca činiti kapiten Džon Teri i poslednjih meseci skrajnuti Geri Kejhil.

Čelsi u Premijer ligi zauzima tek 13. mesto, tako da mu najrealniju mogućnost za izlazak u Evropu sledeće jeseni daje FA kup, gde 21. februara u okviru osmine finala dočekuje Mančester siti.

U osmini finala Lige šampiona (16. februara i 9. marta) "plavci" se sastaju sa Pari sen Žermenom, koji ih je eliminisao prošle godine.

Zuma je teškom povredom automatski ispao iz kruga kandidata za nastup na Evropskom prvenstvu, čiji domaćin će ovog leta biti upravo Francuska.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.