Vidić i Srna od januara u Junajtedu?

Izvor: Press, 21.Nov.2014, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić i Srna od januara u Junajtedu?

Bivši kapiten Mančester junajteda i sadašnji član Intera Nemanja Vidić mogao bi da se već u januaru vrati u klub sa "Old traforda".
Mančester junajted planira da u januaru pojača odbranu, a pored Vidića "crveni đavoli" su zainteresovani i za igrača Šahtjora i kapitena hrvatske selekcije Darija Srnu. Vidić je na kraju prošle sezone napustio Junajted i otišao u Inter, a u italijanskom klubu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Srbin se nije najbolje snašao. Vidić je na meti kritika navijača i javnosti zbog grešaka koje je napravio na nekoliko mečeva, a trenutno nije u planovima novog trenera Roberta Manćinija.



S druge strane, Srna je planirao da karijeru završi u Donjecku, ali krizna situacija u tom delu Ukrajine naterala je Hrvata da traži novi klub.

Mančester junajted je uložio veliki novac u pojačanja uoči početka sezone. Međutim, "crvenim đavolima" ne ide najbolje od početka sezone, a najveće probleme izabranici Luja van Gala imaju u poslednjoj liniji odbrane.

Van Gal je zainteresovan i za fudbalera Rome Kevina Strotmana. Holanđaninu ugovor s Romom ističe tek na leto 2018. godine, pa bi njegov transfer mogao da košta Junajted oko 30 miliona evra.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srna stiže u Junajted?

Izvor: BanjalukaLive.com, 21.Nov.2014

Kapiten Hrvatske, Darijo Srna (32), blizu je prelaska na "Old Traford", pišu engleski mediji. Nakon brojnih povreda koje su zadesile ekipu Mančester junajteda ove sezone, Luj van Gal prinuđen je da pod hitno osnaži odbranu tima. Srna, koji je prethodnih godina odbijao ponude Bajerna i Čelsija,...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.