(VIDEO) KUP ŠAMPIONA: Toti srušio Real, Vidić sa Interom poražen posle penala od Junajteda

Izvor: Kurir, 30.Jul.2014, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) KUP ŠAMPIONA: Toti srušio Real, Vidić sa Interom poražen posle penala od Junajteda

VAŠINGTON - Boljim izvođenjem jedanaesteraca Mančester junajted je na Internacionalnom kupu šampiona jutros u Vašingtonu savladao Inter iz Milana sa 5:3.

U regularnom toku utakmica je završena bez golova. Sigurni izvođači penala za Mančester bili su Jang, Ernandes, Kleverli, Kagava i Flečer, dok su golove za Inter postigli Guarin, M"Vila i Taider. Četvrti izvođač jedanaesterca za Inter Marko Andreoli nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bio uspešan, tako da Milanezi peti penal nisu ni izvodili.

U okviru istog turnira Roma je u Dalasu savladala madridski Real sa 1:0, a strelac jedinog pogotka na utakmici bio je Frančesko Toti u 58. minutu.

Do kraja turnira ostalo je da se odigraju još dve utakmice. Obe 2. avgusta a sastaće se: Inter - Roma i Mančester junajted - Real Madrid.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Američka turneja kao elitna Liga šampiona

Izvor: Danas, 30.Jul.2014

Najbolje evropske ekipe sada već tradicionalno izabrale su SAD kao bazu za pripreme uoči nove sezone. Trenutno je širom SAD i Kanade međunarodni turnir Kupa šampiona na kome učestvuje osam ekipa podeljenih u dve grupe. U jednoj su Real Madrid, Inter, Mančester junajted i Roma, a u drugoj Mančester...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.