Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2015, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VANJA OTKAČIO JUNAJTED: Milinković-Savić karijeru nastavlja u Poljskoj

Vanja Milinković-Savić, 18-godišnji reprezentativac Srbije koji je bio član zlatne generacije koja je na Novom Zelandu osvojila Svetsko prvenstvo, nije više član Mančester Junajteda.

Mladi golman raskinuo je ugovor sa engleskim klubom i od danas je novi član Lehije iz Gdanjska gde će mu društvo praviti Miloš Krasić i Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kovačević.
– Želeo sam da se vratim u Mančester, ali nikako nisam mogao da dobijem radnu dzvolu. Morao sam da razmišljam o svojoj daljoj karijeri i da potražim novog poslodavca. drago mi je da sam brzo postigao dogovor sa Lehijom, rekao je Vanja poljskimna predstavljanju u Gdanjsku.


A photo posted by Milinkovic Savic (@vanja.m.s) on Nov 26, 2015 at 10:39am PST


Podsećamo da je Milinković-Savić prethodnu sezonu proveo na pozajmici u matičnoj Vojvodini koja je od Mančester junajteda dobijala hiljada evra za svaku utakmicu koju bi Vanja počeo na golu “lala”.
The post VANJA OTKAČIO JUNAJTED: Milinković-Savić karijeru nastavlja u Poljskoj appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vanja Milinković Savić raskinuo ugovor sa Mančester Junajtedom! I odmah našao novi klub…

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2015, 00:34

Srpski golman nije uspeo da izdejstvuje radnu dozvolu u engleskom klubu i od 1. junara će karijeru nastaviti u Poljskoj..Godinu i po dana pošto je potpisao za Mančester Junajted, mladi srpski golman Vanja Milinković Savić je napustio slavni klub sa Old Traforda. Član generacije zlatnih Orlića...

Nastavak na MozzartSport.com...

Vanja Milinković Savić otišao iz Junajteda

Izvor: Radio 021, 27.Nov.2015

Golman mlade fudbalske reprezentacije Srbije Vanja Milinković Savić napustio je Mančester junajted...On je potpisao ugovor sa "crvenim đavolima", ali nije dobio šansu da zaigra ne teatru snova, pa je vraćen na pozajmicu svom matičnom klubu. Transfer je iznosio blizu 2 miliona evra...Vanja je zbog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.