UŽIVO Remi u Liverpulu, junak PSV-a kao Suarez! Arsenal - Junajted 0:0

Izvor: Blic, 04.Okt.2015, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO Remi u Liverpulu, junak PSV-a kao Suarez! Arsenal - Junajted 0:0

Muški svet dugo sebi nije mogao da priušti ovakvo uživanje - 24 časa i čak sedam derbija! Udobno se smestite i uz Blicsport.rs blog uživo pratite utakmice širom Evrope. Spektakl počinje u 14.30 i traje do kraja dana. Everton i Liverpul su podelili plen sa 1:1, dok je Ajaks na svom terenu poražen od PSV-a sa 1:2.

ARSENAL: Čeh, Belerin, Mertezaker, Gabrijel, Monreal, Kokelan, Kazorla, Remzi, Ozil, Sančez, Volkot.

MANČESTER JUNAJTED: De Hea, Jang, Smoling, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Blind, Darmijan, Kerik, Švajnštajger, Mata, Runi, Depaj, Marsijal.

Za one koji su možda propustili derbi Liverpula, izveštaj sa najvažnijim detaljima duela na Gudison parku možete pročitati klikom - OVDE.

Junak PSV-a, dvostruki strelac Gaston Pereiro je prvi Urugvajac koji je u holandskom prvenstvu postigao dva gola na "Amsterdam areni" još od Luisa Surazea, kome je to pošlo za nogom u septembru 2010. godine, ali u dresu Ajaksa.

PSV u Amsterdamu vodi sa 2:1 od 79. minuta i na pragu je da odnese ceo plen u velikom derbiju Holandije.

Strelac je opet bio talentovani Urugvajac Gaston Pereiro koji je pobegao sa ivice ofsajda i iskosa sa desne strane pogodio dalji ugao.

GOL Pereiro! Ajax 1-2 PSV #ajapsv pic.twitter.com/PgtJNejcaX— Turkish Great Goals (@turkishgoals) October 4, 2015

Do početka derbija u Londonu između Arsenala i Mančester junajtead ostalo je još sat vremena, a ovako protiču poslednje pripreme na stadionu "Emirati".

Final preparations at #EmiratesStadium ahead of #AFCvMUFC. #Arsenal #BPL #COYG #countdowntokickoff

A photo posted by Arsenal Official (@arsenal) on Oct 4, 2015 at 6:10am PDT

Dve čudne informacije za Romelua Lukakua - belgijski napadač je učestvovao u devet od poslednjih premijerligaških 10 golova Evertona sa šest pogodaka i tri asistencije.

Ujedno, ovo mu je prvi gol na Gudisonu posle 203 dana, još od marta ove godine i pobede od 3:0 nad Njukaslom.

Koliko rupa ima u odbrani Liverpula najbolje govori to da je slavni klub primio bar po jedan gol na poslednjih osam utakmica u svim takmičenjima.

Kakva se bitka vodi u derbiju Liverpula svedoče i ove fotografije.

Krv je često uzavrela kada se sastaju gradski rivali i crveni kartoni su zaštitni znak, ali ih za sada nema a proteklo je sat vremena igre na Gudisonu.

Rezultat je i dalje 1:1.

Idemo na kratko u Amsterdam, kako bismo sa vama podelili jednu zanimljivost - prvi put od aprila 1962. godine i Ajaks i PSV su zatresli mrežu u prvih 10 minuta u prvenstvenoj utakmici.

Tamo je u toku 50. minut i rezultat je i dalje 1:1.

U toku su prvi minuti drugog poluvremena, a ovako su naše engleske kolege ocenile igrače Evertona i Liverpula u prvom delu.

Everton 1-1 Liverpool HT: Player Ratings #EVELIV pic.twitter.com/qpAUHVLLiX— WhoScored.com (@WhoScored) October 4, 2015

Zanimljiva parodija kako fudbalski treneri love ili brane Brendana Rodžersa, kome se drma klupa Liverpula.

#SaveBrendan https://t.co/TJ58V3IVoZ— Football Fights (@FootbalIFights) October 4, 2015
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DAN DERBIJA UŽIVO Ples Arsenala za ekspresnih 2:0 protiv Junajteda! Junak PSV-a kao Suarez

Izvor: Blic, 04.Okt.2015

Muški svet dugo sebi nije mogao da priušti ovakvo uživanje - 24 časa i čak sedam derbija! Udobno se smestite i uz Blicsport.rs blog uživo pratite utakmice širom Evrope. Spektakl počinje u 14.30 i traje do kraja dana. Everton i Liverpul su podelili plen sa 1:1, dok je Ajaks na svom terenu poražen...

Nastavak na Blic...

UŽIVO Počeo je madridski derbi! Majstorije Sančeza u pobedi Arsenala, "petarda" Bajerna

Izvor: Blic, 04.Okt.2015

Muški svet dugo sebi nije mogao da priušti ovakvo uživanje - 24 časa i čak sedam derbija! Udobno se smestite i uz Blicsport.rs blog uživo pratite utakmice širom Evrope. Spektakl počinje u 14.30 i traje do kraja dana. Everton i Liverpul su podelili plen sa 1:1, dok je Ajaks na svom terenu poražen...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.