Izvor: HotSport.rs, 04.Okt.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U STAMBOLU NA BOSFORU: Snajderu se baš sviđa u Turskoj

Fudbaler Galatasaraja Vesli Snajder je u Galatasaraj stigao pre dve godine iz milanskog Intera, a čini se da mu se baš sviđa u Istanbulu pošto je odlučio da produži saradanju sa klubom iz grada na Bosforu.

Uprkos ponudama koje su stizale iz Mančester Junajteda i Pari Sen Žermena Holanđanin je odlučio da nastavi saradnju sa Galatasarajem sa kojim je potpisao novi ugovor koji ističe na kraju sezone 2017/18.
Pre Galatasaraja Snajder je kao što smo već napisali >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << igrao za Inter u koji je stigao iz madridskog Reala u koji je opet došao iz matičnog Ajaksa. Za reprezentaciju Holandije do sada je upisao 117 nastupa uz 28 postignutih golova.
The post U STAMBOLU NA BOSFORU: Snajderu se baš sviđa u Turskoj appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.