Transfer veka: Bajern za Bejla nudi 135 miliona!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2015, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transfer veka: Bajern za Bejla nudi 135 miliona!

Šampion Nemačke Bajern spremio je rekordnih 135 miliona evra za transfer fudbalera madridskog Reala Gereta Bejla, tvrdi španski list "Marka".

Bajern želi da pošalje indentičnu ponudu kao Mančester Junajted i privoli Velšanina da pređe u Minhen, pogotovo što je Arjen Roben često zbog povreda van terena.

Ukoliko Bejl izabere jednu od ponuda i napusti Real, po drugi put srušiće rekord, nakon što je 2013. godine prešao iz Totenhema u kraljevski klub za 100 miliona evra.

Bejl nije zadovoljan statusom u Realu jer želi važniju ulogu u timu, a ove sezone je u svim takmičenjima odigrao 44 utakmice i dao 17 golova.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Bajern za Bejla nudi 135 miliona?

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2015

Šampion Njemačke Bajern spremio je rekordnih 135 miliona evra za transfer fudbalera madridskog Reala Gereta Bejla, tvrdi španski list Marka...Bajern želi da pošalje indentičnu ponudu kao Mančester Junajted i privoli Velšanina da pređe u Minhen, pogotovo što je Arjen Roben često van terena...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.