Staridž mesec dana van terena

Izvor: B92, 27.Mar.2015, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Staridž mesec dana van terena

Napadač Liverpula Danijel Staridž odsustvovaće sa terena najviše mesec dana zbog povrede kuka, prenose engleski mediji.

Staridž je povredu doživeo u porazu svog tima od Mančester Junajteda proteklog vikenda sa 2:1.

Za Staridža se znalo da će propustiti utakmice engleske reprezentacije sa Litvanijom i Italijom u kvalifikacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Evropsko prvenstvo 2016. godine, ali bi nove informacije mogle da zadaju veliki udarac za Liverpul u borbi za Ligu šamopiona.

U slučaju da bude van terena punih mesec dana, Staridž će propustiti revanš sa Blekburnom u četvrtfinalu FA kupu i odlučujući duel Premijer lige sa Arsenalom.

To ujedno znači da će Liverpul biti dodatno oslabljen u narednom periodu, pošto su Stiven Džerard i Martin Škrtel suspendovani na po četiri utakmice, dok su Rahim Sterling i Adam Lalana.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Nova godina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Engleska bez Velbeka, Sterlinga...

Izvor: B92, 28.Mar.2015, 17:01

Selektor Engleske Roj Hodžson neće moći da računa na Danija Velbeka, Rahim Sterlinga, Džjemsa Milnera i Lejtona Bejnsa u prijateljskom meču sa Italijom...Velbek i Sterling su u petak bili strelci u pobedi Engleske nad Litvanijom sa 4:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine, ali su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.