Skolsa plaši situacija u Mančesteru: Očajno je...

Izvor: Mondo, 21.Avg.2014, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skolsa plaši situacija u Mančesteru: Očajno je...

Legenda kluba sa Old Traforda strahuje da njegov bivši tim ne doživi sudbinu sličnu Liverpulovoj krajem 90-tih godina

Foto: Beta/AP/Jon Super

 S vremena na vreme u velikim klubovima dođe red na velike rezove. Jedan takav se dogodio u Mančesteru u prethodnih godinu dana. Sa odlaskom velikog sera Aleksa Fergusona, sa "Teatra snova" je otišlo i malo autoriteta, pa Junajted sada nije u istom košu sa Mančester Sitijem, Čelsijem, Arsenalom, pa i Liverpulom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Legenda kluba Pol Skols, posle prošlogodišnjeg sedmog mesta, verovao je da Luj Van Gal može da doprinese klubu više nego Dejvid Mojes, ali se ispostavilo da za sada nije tako i da se čuveni vezista plaši za budućnost "njegovog" kluba.

"Plašim se za Junajted. Generalno, mogao bi da uđe u istu pustoš kao Liverpul 90-ih godina", napisao je Skols u kolumni za Independent, ali i dodao da mu nije milo što mora tako da govori o bivšem klubu.

"Muka mi je što moram da kritikujem klub kojem sam dao život kao igrač, ali Junajted mora da zaustavi svoj pad“, rekao je 39-godišnji engleski veteran.

Posle dobrih partija na turniji po SAD, "Crveni đavoli" su doživeli poraz u prvom kolu od Svonsija na svom terenu. Skols misli da zna šta je rešenje za zaustavljanje pada.

"Šta im treba? Pet pravih igrača koji mogu odmah da izađu na teren i da preokrenu situaciju koja deluje očajno", dodao je Skols.

Mančester u sledećem kolu, u nedelju gostuje Sanderlendu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.