Šanse, šanse, ali ništa od golova

Izvor: Mondo, 28.Dec.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šanse, šanse, ali ništa od golova

Totenhem i Mančester junajted odigrali odličan meč u Londonu, nažalost, bez golova.

Foto: AP/Kirsty Wigglesworth

Prvi meč 19. kola Premijer lige, poslednjeg u 2014. godini, završen je bez pobednika i bez golova: Totenhem - Mančester junajted 0:0.

Uprkos tome što je izostalo ono zbog čega se fudbal i igra, na Vajt Hart Lejnu viđena je odlična utakmica.

Junajted >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je bio mnogo bolji rival u prvom, Totenhem u drugom poluvremenu, tako da se remi može smatrati i ravnopravnim rezultatom. Neće se sa tim, međutim, složiti navijači gostiju, pošto im je u prvom poluvremenu poništen pogodak koji je je lako mogao da bude i priznat kada je pogledan snimak "sokolovog oka". Sviran je, međutim, ofsajd.

Osvojenim bodom mogu da budu zadovoljniji gosti, pošto će 2015. dočekati na trećem mestu, dok je Totenhem trenutno šesti, ali bi posle ostalih mečeva mogao da bude i osmi.

Ovo je bio 14. uzastopni meč u kojem "pevci" nisu uspeli da pobede Mančester junajted na svom terenu! Jedini duži negativan niz pred svojima navijačima imaju protiv gradskog rivala Čelsija (17 utakmica bez pobede u periodu od 1989. do 2005. godine).
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Fudbal

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

"Nula" na Lejnu, MU se ispromašivao

Izvor: B92, 28.Dec.2014

Fudbaleri Totenhema i Mančester Junajteda odigrali su bez golova na Vajt Hart Lejnu u prvom meču 19. kola Premijer lige...Meč je obeležio veliki broj šasni Mančester Junajteda, pre svega preko Robina van Persija, pretili su još Runi, Mata i Falkao...Gol "crvenih đavola" poništen je u 25. minutu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.