Primera: Vela het-trikom oduševio Mojesa i navijače Sosijedada

Izvor: Sportal.rs, 29.Nov.2014, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Vela het-trikom oduševio Mojesa i navijače Sosijedada

Meksikanac Karlos Vela bio je centralna figura prve utakmice Sosijedada na "Anoeti" pod vođstvom novog trenera Dejvida Mojesa. Nekadašnji napadač Arsenala postigao je het-trik u pobedi Baskijaca protiv Elčea (3:0) zahvaljujući kojoj su privremeno napustili zonu ispadanja i preselili se na bezbednije mesto na tabeli.

Bivši trener Evertona i Mančester junajteda počeo je svoj mandat na klupi Sosijedada minulog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << vikenda u gostima protiv Deportiva, kada je njegov novi tim igrao bez golova, ali osporavani Škotlanđanin nije dugo čekao na prvu pobedu.

Da Mojesov prvi meč pred navijačima kluba iz San Sebastijana protekne kako je samo mogao da poželi pobrinuo se Karlos Vela, koji je sa dva gola u prvom poluvremenu i jednim u nastavku, "potopio" gostujući brod.

Primera, 13. kolo

Real Sosijedad 3:0

(Vela 3, 32, 53)

Subota

Hetafe - Atletik Bilbao

Espanjol - Levante

Malaga - Real Madrid

Selta - Eibar

Nedelja

Atletiko Madrid - Deportivo

Sevilja - Granada

Kordoba - Viljareal

Valensija - Barselona

Ponedeljak

Almerija - Rajo Valjekano

(Foto: Beta/AP/Alvaro Barrientos)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.