Izvor: HotSport.rs, 29.Nov.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENA: Gvardiola želi da preuzme Mančester junajted?

Španski fudbalski trener, Pep Gvardiola, navodno namerava da preuzme ekipu Mančester junajteda, pišu ostrvski mediji.

Kako spekulišu mediji na “ostrvu”, aktuelni šef struke ekipe Bajern Minhena, planira da nasledi mesto Luja Van Gala na klupi “Crvenih đavola“.
Engleski mediji, takođe, šuškaju kako bi Čelsi namerava da >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pomrsi konce “Crvenim đavolima“, jer navodno Roman Abramovič takođe namerava da angažuje španskog trenera.
Sadašnji menadžer Junajteda Luj van Gal nalazi se pod velikim pritiskom zbog neubedljive igre ovog tima.. Holandski stručnjak je obećao da će napustiti “Old Traford” i povući se kada mu ugovor istekne 2017. godine, ali bi Gvardiolino interesovanje moglo da promeni planove Junajteda.
Gvardiola je na klupu Bajerna stigao 2013. godine i od tada je nastavio dominaciju Bavaraca u nemačkom fudbalu. Prethodno je četiri sezone vodio Barselonu sa kojom je osvojio tri titule u Primeri i po dva trofeja u Ligi šampiona, Kupu kralja i na Svetskom klupskom prvenstvu.
 
The post PROMENA: Gvardiola želi da preuzme Mančester junajted? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEFINITIVNO ODLAZI: Valdez napušta Junajted

Izvor: HotSport.rs, 29.Nov.2015

Od dolaska u redove Mančester junajteda, posle teške povrede zbog koje je imao višemesečnu pauzu, karijera Viktora Valdeza je u naglom padu.. . Zbog toga često se pričalo o njegovom odlasku sa Old Traforda, ali bi on na kraju ipak ostajao u redovima engleskog velikana.. Kap koja je prelila čašu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.