Obamejanu postavljen ultimatum - do kraja jula izaberi novi klub, ili ostaješ!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2017, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obamejanu postavljen ultimatum - do kraja jula izaberi novi klub, ili ostaješ!

Liverpul i Mančester Siti u ratu, na Vestfalenu čekaju zvanične ponude

Dok su Čelsi i Mančester junajted dobili opomenu od Bajerna da ni po koju cenu ne pokušavaju da stupe u kontakt s Robertom Levandovskim, emisarima Mančester Sitija i Liverpula stigla je jasna poruka - Pjer Emerik Obamejan je vaš za pravu cenu!

Osim toga, nemački mediji tvrde da je došlo do razgovora čelnika Dortmunda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Obamejanovih menadžera, gde je postavljen načelni dogovor - do kraja jula mora da bude odlučeno gde će gabonski napadač da nastavi karijeru.

Kao razlog ovakve odluke stoji želja ljudi sa Vestfalena da u poslednjih mesec dana prelaznog roka realizuju transfer adekvatnog rešenja u srcu napada i na vreme spremili tim za novu sezonu.

To znači da će u narednim sedmicama Liverpul i Mančester Siti voditi pravi fudbalski rat za potpis najboljeg strelca Bundeslige prošle sezone.

Kako se ranije pisalo, Dortmund bi pristao na obeštećenje između 70.000.000 i 75.000.000 evra, dok je Siti navodno već ponudio Obamejanu platu u rangu one koju je nudio Pari Sen Žermen donedavno. U pitanju je suma od 56.000.000 evra za pet godina. Podsetimo, PSŽ je bio na pragu realizacije velikog transfera gabonskog centarfora, ali je u poslednjem trenutku doneta odluka da se odustane od kupovine. Razlog tome je strahovanje novog sportskog direktora Svetaca Antera Enrikea da bi dolazak Obamejana bio pogrešan potez  za klub.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.