NOVA ŠANSA U POLJSKOj Milinković-Savić napustio Junajted i potpisao za Lehiju

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA ŠANSA U POLJSKOj Milinković-Savić napustio Junajted i potpisao za Lehiju

Srpska kolonija fudbalera u Poljskoj brojnija je za još jednog člana. Ekipi Lehije iz Gdanjska priključio se mladi golman Vanja Milinković-Savić.

Samo godinu i po dana pošto je potpisao za Mančester jnajted, Vanja Milinković Savić je napustio klub sa Old Traforda. Tako će momak koji je letos na Mindijalitu na Novom Zelandu stigao do titule svetskog prvaka sa "orlićima" karijeru nastaviti u Poljskoj.

Milinković-Savić je prošle godine potpisao za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mančester junajted, potom je godinu dana proveo na pozajmici u Vojvodini, ali nastao je problem oko dobijanja radne dozvole u Velikoj Britaniji. Samim tim nije ni dobio priliku da se dokaže u jednom od najvećih svetskih klubova.

“Morao sam da napustim Mančester Junajted jer nismo uspeli da rešimo problem oko radne dozvole. Slučaj se dugo vukao i nisam mogao da nađem neki klub gde bi branio na pozajmici iako je to bilo regulisano ugovorom.Zato sam pre nekoliko dana odlučio da raskinem ugovor sa Mančester Junajtedom i potražim drugi klub. Sa Lehijom sam se vrlo brzo dogovorio”, rekao je Milinković Savić.

On će za prvog dana januara steći pravo da brani za poljski klub u kojem su i Miloš Krasić i Aleksandar Kovačević.

"Za mene je sjajna stvar što su tu već Miloš Krasić i Aleksandar Kovačević, a poznajem i Marija Maloku. Nadam se da ću se uz njihovu pomoć brzo prilagoditi novoj sredini. Voleo bih da se odmah uključim u borbu za poziciju prvog golmana, jedva čekam da krenem sa radom", poručio je Vanja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.