Murinjo: Nemam briga, prelazni rok je završen

Izvor: N1 televizija, 27.Avg.2016, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Nemam briga, prelazni rok je završen

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo obavio je odličan posao u prelaznom roku, a pred meč 3. kola Premijer lige protiv Hala istakao je da "letnja pijaca" za njega završena.

Klub sa "Old Traforda" je u pauzi između dve sezone angažovao Pola Pogbu za rekordnih 110 miliona evra, Zlatana Ibrahimovića, Henrika Mhtarijana i Erika Bajlija.

"Prelazni rok je za naš klub završen. Niko neće >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << napustiti i pridružiti se ekipi. Imam 23 igrača i to je više nego dovoljno. Nemamo problema ni u jednoj liniji tima. U sastavu ima nekoliko mladih fudbalera iz akademije i srećan sam što mogu da im dam priliku da napreduju", rekao je Murinjo.

"Poslednja nedelja prelaznog roka će biti mirna za nas. Nema isčekivanja nečijeg dolaska i nemamo nikakvih briga".

Junajted ima maksimalan učinak posle dva kola, a današnje gostovanje Halu možete uživo da pratite od 18:30 na SK3.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.