Murinjo: Abramovič me je otpustio bez moje saglasnosti

Izvor: N1 televizija, 21.Okt.2016, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Abramovič me je otpustio bez moje saglasnosti

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo u nedelju će prvi put predvoditi ekipu protiv svog doskorašnjeg kluba Čelsija.

Utakmica je na programu u nedelju u 17 časova, uz prenos na SK1, a Portugalac se pre povratka na "Stamford Bridž" podsetio kako je napustio klub s kojim je u sezoni 2014-15. osvojio titulu.

"Abramovič je odlučio da me otpusti. To nije bila zajednička odluka. Ali ja ne mogu da kažem ništa loše o njemu. To je bila odluka >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << vlasnika kluba, o kojoj su mene samo obavestili. Potpisali smo papire i njegovu odluku sam spokojno primio", rekao je Murinjo.

Portugalac je naglasio da mu je posle rastanka sa "plavcima" želja bila da ostane u Premijer ligi.

"Srećom, dobio sam priliku da vodim veliki klub kao što je Mančester Junajted. Posle rastanka sa Čelsijem boravio sam u Londonu, išao u teretanu, gledao fudbal... Pokušavao sam da razmišljam pozitivno".

Murinjo je napomenuo da je otkaz deo fudbala i da su mnogi najbolji treneri u istoriji pre vremena napuštali svoje timove.

"Naravno, postoje i izuzeci, ali kao po pravilu, a posebno u modernom fudbalu, vi ste u poziciji u kojoj tako nešto može da se dogodi bilo kome", istakao je Murinjo.

"Bilo bi mi teže da ništa nismo osvojili. Ovako, Čelsi je bio šampion, a navijači su doživeli nezaboravne trenutke".

Pogledajte tabelu i raspored 9. kola Premijer lige.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.