Mančester junajtedu na putu do sedme uzastopne pobede stoji Aston Vila

Izvor: Blic, 20.Dec.2014, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester junajtedu na putu do sedme uzastopne pobede stoji Aston Vila

Fudbaleri Mančester junajteda su u velikom naletu, popeli su se na treće mesto na tabeli i imaju nameru da napadnu prva dva koja zauzimaju Mančester siti i Čelsi. Na putu do sedme vezane pobede stoji im Aston Vila, a da li će "crveni đavoli" položiti i ovaj ispit saznajte u direktnom prenosu na Sport klubu (SK 1) od 16 časova.

Čak ni povrede ne mogu ništa timu Luja van Gala, ni odsustvo Smolinga, Blinda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Šoa, kao i roviti Falkao, uopšte nisu poremetili planove timu sa Old Traforda, a posebno slatka" bila je pobeda od 3:0 nad večitim rivalom Liverpulom.

Aston Vila je u solidnoj, ali ne i spektakularnoj formi. Tim Pola Lamberta na prethodnih pet mečeva ima jedan poraz, dve pobede i dva remija. To je dovoljno za prilično sigurno, ali ne baš zadovoljavajuće 13. mesto za klub koji je nekada bio šampion Evrope.

I tim iz Birmingema ima problema sa povredama - van stroja su Bejker, Kozak, Senderos i Vestvud. Sada u Engleskoj sledi zgusnut praznični raspored, a u kolu nakon ovog, Vila gostuje Svonsiju, dok Junajted dočekuje razigrani Njukasl.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Junajtedu samo bod, Vest Hem 'gazi'

Izvor: B92, 20.Dec.2014

Fudbaleri Aston Vile i Mančester junajteda odigrali su nerešeno 1:1 u 17. kolu engleske Premijer lige...Ekipa Luja van Gala je tako prekinula niz od šest pobeda u Premijer ligi, a to su iskoristili prvi pratioci...Junajted je sa 32 boda zadržao treće mesto na tabeli, ali Vest Hem ima sada samo jedan,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.