Izvor: HotSport.rs, 04.Maj.2015, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MANČESTER ŽELI SRBINA: Dovode Mitrovića, Falkao ostaje bez ugovora?!

Reprezentativac Srbije i fudbaler Anderlehta Aleksandar Mitrović nalazi se na meti Mančester Junajteda, prenosi italijanski Tutomerkato.

Kako se navodi, Junajted želi na leto dodvođenjem Mitrovića da podmladi napadačku liniju i oslobodiće mu mesto, jer neće produžiti saradnju sa Radamelom Falkaom.
Italijanski mediji dalje pišu da je Napoli do sada važio za glavnog kandidata za potpis Mitrovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kojeg procenjuju na 15 miliona evra, ali da su se u trku uključili još Milan, Marsej i Svonsi.
Mitrović je ove sezone prvi strelac belgijskog šampionata sa 14 golova, a u evropskim takmičenjima upisao se još tri puta u strelce. Podsetite se nekih golova OVDE i OVDE.
On je 2013. godine prešao u Anderleht iz Partizana, dok je za reprezentaciju Srbije nastupio 11 puta i dao jedan gol, prenosi Tanjug.
hotsport.rs       
The post MANČESTER ŽELI SRBINA: Dovode Mitrovića, Falkao ostaje bez ugovora?! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrović mijenja Falkaa u Junajtedu?

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2015

MANČESTER - Reprezentativac Srbije i fudbaler Anderlehta Aleksandar Mitrović nalazi se na meti Mančester junajteda, prenosi italijanski "Tutomerkato"...Kako se navodi, Junajted želi na ljeto dovođenjem Mitrovića da podmladi napadačku liniju i oslobodiće mu mjesto jer neće produžiti saradnju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.