Izvor: HotSport.rs, 17.Mar.2017, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA EVROPE: Mančesterov ‘minimalac’, Roma pobedila – ali ispala (VIDEO)

Fudbaleri Ajaksa, Mančester junajteda, Liona, Anderlehta i Šalkea plasirali su se u četvrtfinale Lige Evropa, posle večerašnjih revanš mečeva osmine finala.
Najuzbudljiviji meč odigran je u Menhengladbahu, gde je domaća Borusija posle prvog poluvremena vodila 2:0 i tako nadoknadila stekla veliku prednost posle 1:1 u prvom meču. Šalke je, medjutim, odmah napao u drugom poluvremenu, i u 54. minutu je smanjio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << posle gola Leona Gorecke.
LIGA EVROPE: Bešiktaš i sa igračem manje ‘razbio’ Olimpijakos, Genk i Selta sigurni (VIDEO)
U 68. minutu, Mahmud Dahud je igrao rukom u svom šesnaestercu, tako da je dosudjen penal za Šalke, koji je sigurno izveo Nabil Bentaleb i izjednačio na 2:2. „Rudari“ su tako prošli dalje zbog gola u gostima.
Ajaks je kod kuće pobedio Kopenhagen 2:0 i tako nadoknadio zaostatak od 2:1 iz prvog meča. Anderleht je na svom terenu pobedio APOEL 1:0, što je isti rezultat kojije bio u prvom meču.
Romine nade da će nadoknaditi zaostatak od 4:2 protiv Liona doživele su ozbiljan udarac već u 16. minutu, kada je Muktar Dijahabi posle slobodnog udarca glavom postigao gol. Kevin Strotman je izjednačio samo minut kasnije, ali to je bilo sve što je Roma uspela da uradi.

Kevin Strootman Goal – AS Roma 1-1 Lyon 16.03… by Football–Live
Rimljani su na kraju pobedili 2:1, ali zahvaljujući autogolu Luke Tusara.
Mančester junajted je kod kuće pobedio Rostov 1:0 golom Mate. U prvom meču bilo je 1:1.
MAJSTOR JE MAJSTOR: Da li imamo najbolju Zlatanovu asistenciju ikada (VIDEO)
Ranije danas, plasman su obezbedili Bešiktaš, Genk i Selta.
The post LIGA EVROPE: Mančesterov ‘minimalac’, Roma pobedila – ali ispala (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) LUDNICA U ISTANBULU: Turci razbili Grke, a onda ih provocirali njihovim SIRTAKIJEM!

Izvor: Kurir, 17.Mar.2017

...U prvom duelu bilo je 1:1, a u revanšu turski klub je praktično zgazio Olimpijakos 4:1 iako je veći deo meča igrao sa fudbalerom manje..Veliki rivalitet vlada između grčkih i turskih klubova, a prava ludnica je nastala na tribinama u poslednjim trenucima kada je Cenk Tosun postigao četvrti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.