Januzaj u Ajaksu?

Izvor: Press, 25.Okt.2014, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Januzaj u Ajaksu?

Holanđani žele da dovedu na pozajmicu mladog fudbalera Junajteda koji ove sezone nije u prvom planu kod novog stratega kluba
Od kako je Luj Van Gal stigao u Mančester junajted pojedinim igračima "ne cvetaju ruže", neki su poput Ćićarita napustili "Old Traford", dok bi drugi to mogli da urade u sledećem prelaznom roku.
Među onima koji ne uspevaju da se izbore za mesto u ekipi, nalazi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i Adnan Januzaj, koji bi kako pišu mediji na Ostrvu mogao da ode na pozajnicu u Ajaks

Šef marketinga holandskog kluba i bivši golman Junajteda Edvin van der Sad je rekao kako bi Ajaks mogao da bude zaintersevon za dovođenje naturalizovanog Belgijanca, koji za razliku od prošle sezone u ovoj ne dobija šansu da igra, a po svoj prilici tako bi moglo da bude i u buduće.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.