Igrači izabrali: Kante najbolji u Premijer ligi

Izvor: Mondo, 24.Apr.2017, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači izabrali: Kante najbolji u Premijer ligi

Fudbalera Čelsija kolege sa terena proglasile su za najboljeg igrača u ligi

Foto: Guliver/Getty Images/Shaun Botterill

Fudbaleri Premijer lige su ocenili - najbolji je N'Golo Kante!

Jedan od ključnih igrača Čelsija na putu ka tituli prvaka Engleske, pobedio je ispred saigrača Edena Azara, golgetera Mančester Junajteda Zlatana Ibrahimovića, Harija Kejna iz Totenhema, Romelua Lukakua >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz Evertona i Aleksisa Sančeza iz Arsenala.

Neumorni francuski reprezentativac ove sezone zabeležio je po gol i asistenciju, ali je nagrađen zahvaljujući velikom doprinosu uspesima Čelsija i to nakon što je letos stigao iz Lestera, sa kojim je bio šampion.

Pre Kantea nagradu su osvajali Rijad Mahrez, Eden Azar, Luis Suarez, Geret Bejl, Robin van Persi, Vejn Runi, Rajan Gigs, Kristijano Ronaldo...

Za najboljeg mladog fudbalera Premijer lige ponovo je izabran Dele Ali iz Totenhema.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Matićev partner Kante najbolji igrač Premijer lige!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Apr.2017

Fudbaler Čelsija N''Golo Kante proglašen je za najboljeg igrača Premijer lige u izboru udruženja igrača...Kante, jedan od ključnih igrača "plavaca" na putu ka tituli prvaka Engleske i partner Nemanje Matića u tandemu veznog reda, pobedio je ispred saigrača Edena Azara, golgetera Mančester Junajteda...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.