Ibrahimović spreman za odlazak u Madrid!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović spreman za odlazak u Madrid!

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović, čim se oporavi od povrede, mogao bi da potpiše ugovor sa madridskim Atletikom, prenosi španski list Sport.

Atletiko će u januaru naredne godine moći da dovodi pojačanja, nakon isteka zabrane FIFA, a Šveđanin će baš tada biti spreman da se vrati na teren posle povrede ligamenata kolena.

Ibrahimoviću je istekao ugovor sa Mančester Junajtedom i bez obeštećenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << bi mogao da se pridruži ekipi Dijega Simeonea.

Plan čelnika Atletika je da Ibrahimović u medicinskom timu "jorganžija" obavi oporavak i kasnije se uključi u rad sa igračkim kadrom.

Atletiko je u potrazi za napadačem svetske klase, pored Antoana Grizmana, a pored Ibrahimovića spominjali su se Dijego Kosta iz Čelsija i napadač Liona Aleksandr Lakazet.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

SAGA ZLATAN IBRAHIMOVIĆ: Da li je na pomolu veliki, neočekivani transfer?

Izvor: HotSport.rs, 27.Jun.2017

Posle objave da Ibrahimović neće više biti deo Mančester junajteda, delovalo je kao da će u SAD ili Kinu da zaradi još koji milion, međutim, moguć je iznenađujući ostanak u Evropi.. . Po pisanju španskog lista ‘Sport’, Atletiko Madrid na čelu sa trenerom Dijegom Simeoneom želi da angažuje...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.