Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2016, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibra: Moji dresovi će otplatiti Pogbu

Zlatan Ibrahimović, nova devetka Mančester Junajteda, oglasio se povodom sve izvjesnijeg prelaska Pola Pobge iz Juventusa na Old Traford.

Sjajni Francuz je u Junajted stigao još kao šesnaestogodišnjak, ali nikada nije dobio pravu šansu od ser Aleksa Fergusona, što je iskoristila 'Stara dama' i kao tek punoljetnog ga dovela u Torino – za tričavih 800.000 evra.

Danas, pet godina kasnije, 'Crveni đavoli' spremaju se da obore svjetski rekord, pošto su sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << glasnije priče da su dva kluba postigla dogovor vrijedan 120 miliona evra.

Međutim, Ibra smatra da to nije previsoka cijena, a ima i objašnjenje zašto.

"Čujem sa svih strana da je dolazak Pola Pogbe preskup, samo ne znam kako kada će samo prodaja mog dresa povratiti taj novac", rekao je Zlatan.

Da je transfer Pogbe jako blizu svjedoči i činjenica da je dres sa brojem šest ostao upražnjen u nedavnom odabiru pred start nove sezone.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ibra već stekao prvog neprijatelja u svlačionici Old Traforda: Da li sleduje i šut u zadnjicu?

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2016, 10:10

Nije fer, ali kako da mu kažeš ne?..Broj sedam, a ne devetka ili desetka. Najveći asovi Mančester junajteda u bogatoj istoriji kluba sa Teatra snova nosili su sedmicu na leđima. I uvek se o njoj najviše pisalo. Ali sada je red na redni broj devet. Jer oko njega su u klinč ušli Zlatan Ibrahimović...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.