Gundogan potpisao pakt sa crvenim đavolima za 30 miliona evra

Izvor: Blic, 26.Apr.2015, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gundogan potpisao "pakt" sa "crvenim đavolima" za 30 miliona evra

Igrač Borusije iz Dortmunda Ilkaj Gundogan trebalo bi da do kraja vikenda potpiše ugovor sa Mančester junajtedom, prenosi nemački „Skaj sport“.

"Crveni đavoli" su prihvatili cenu Dortmunda od 30 miliona evra i tako uspeli da preteknu gradskog rivala Siti i Arsenal, koji su takođe u svojim redovima želeli ovog veznog fudbalera.

Gundoganu ugovor sa ekipom Dortmunda ističe u junu 2016. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i letnji prelazni rok je dobra prilika da zarade na njegovom transferu.

On je na Vestfalen stigao 2011. godine iz Nirnberga, a za nemačku reprezentaciju odigrao je devet utakmica i postigao dva gola.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BvB: Gindogan ne ide u Junajted

Izvor: B92, 26.Apr.2015

Sportski direktor Borusije Dortmund Mihael Cork demantovao je spekulacije medija da će vezni igrač Ilkaj Gindogan preći u Mančester Junajted za 30 miliona evra...ESPN je u petak preneo da je Gindogan saopštio čelnicima Borusije da želi da napusti klub na leto..."Obično ne komentarišemo besmislene...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.