Ferguson otkrio veliku tajnu: Nikad nisam stvarno gledao na sat, to je bio samo trik za sudije i protivnike

Izvor: MozzartSport.com, 22.Dec.2014, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson otkrio veliku tajnu: Nikad nisam stvarno gledao na sat, to je bio samo trik za sudije i protivnike

„Iskreno, nisam ni znao koliko ima minuta do kraja“, rekao je legendarni stručnjak

Tokom 26 godine duge ere Aleksa Fergusona kao trenera Mančester Junajteda popularni Crveni đavoli su postali poznati po tome što su u finišu utakmica lomili protivnike i dolazili do golova i preokreta. A tokom svakog od tih preokreta škotski stručnjak je stajao pored gol linije, upadljivo gledao na sat i dovikivao na sudiju.

Protivnici tima sa Old Traforda su za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sve krivili čuveno „Fergijevo vreme“, odnosno tvrdili su da sudije ne sviraju kraj sve dok Junajted ne postigne gol. Ferguson je otkrio da je ključ takvih rezultata bio preplašenost protivnika zbog reputacije, a da je tome doprinosio pritisak koji je on vršio gledanjem na sat.

„Definitivno je tako, zato sam uvek gledao na sat, ali nikad nisam stvarno gledao vreme. Iskreno, nisam znao ni koliko ima minuta do kraja, ali to dopre i do protivnika i do sudije. To je samo mali trik“, objasnio je stari lisac.

Mala tajna velikog majstora.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.