De Hea, oduvao si ih?

Izvor: Mondo, 25.Apr.2015, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Hea, "oduvao" si ih?

Mančester junajted ponudio je svom golmanu 14,5 miliona evra po sezoni da ostane, ali on to ne želi

Foto: AP Photo/Jon Super

David de Hea želi da napusti Mančester junajted.

Uprkos tome što mu je smetalo i što je nazivao lažima to što mediji pišu da će preći u Real Madrid, po svemu sudeći neće još dugo igrati na Old Trafordu.

Španski "As" prenosi da je Mančester junajted ponudio golmanu 14,5 miliona evra po sezoni da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ostane u klubu, a da je on odbio tu ponudu.

Menadžer Junajteda Luj van Gal potvrdio je da je De Hei "ponuđeno mnogo novca".

"Ništa ne zavisi od mene. Želeo bih da De Hea ostane, ali je na njemu da donese odluku. Pitajte uostalom njega, mi smo mu ponudili veliki novac", rekao je Van Gal.

Španskom golmanu ističe ugovor sa Junajtedom 2016. godine.

On za Junajted nastupa od 2011. i branio je na 171 utakmici u svim takmičenjima. Na Old Traford je stigao iz Atletika za koji je nastupio na ukupno 84 meča, dok je za reprezentaciju Španije upisao četiri nastupa.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.