Poketino ostaje u Totenhemu

Izvor: RTS, 29.Apr.2016, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poketino ostaje u Totenhemu

Trener Totenhema Maurisio Poketino pristao je da produži ugovor sa klubom do 2021. godine.

"To je laka odluka. Kada si srećan i kada osećaš ljubav ljudi i vidiš potencijal kluba, zašto menjati?", rekao je Poketino, preneli su britanski mediji.
Totenhem se ove sezone bori s Lesterom za šampionsku titulu u Premijer ligi. Tri kola pre kraja klub iz Londona je drugi na tabeli sa 69 bodova, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a Lester ima sedam bodova više.
Lester Klaudija Ranijera je za svoju prvu titulu u Premijer ligi potrebno da osvoji tri boda, a prvu priliku imaće u nedelju na Old Trafordu protiv Mančester junajteda.
"Imamo dobru atmosferu i mislim da u budućnosti možemo da napravimo velike stvari. Verujem u ovaj projekat i verujem u klub. Želim da ostanem ovde", rekao je trener Totenhema.
Britanski mediji su prethodnih dana naveli da je za Poketina zainteresovan Pari Sen Žermen.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.