Trka oko Francuske: Navardauskas iskoristio udes, pobedio u 19. etapi

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2014, 04:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trka oko Francuske: Navardauskas iskoristio udes, pobedio u 19. etapi

Litvanski biciklista Ramunas Navardauskas je pobedio u 19. etapi Trke kroz Francusku, dok je vođstvo u generalnom plasmanu zadržao Italijan Vićenco Nibali.

 

Navardukas je do pobede došao sprintom u zaršnici kišne etape dugačke 208 kilometara, koja se završila u gradu Beržeraku. Na dva i po kilometra pre cilja se desio incident kada je pao Peter Sagan, što je dalo šansu Navardauskasu, koji je iskoristio i zabeležio pobedu.

 

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />Stanje u generalnom plasmanu se nije promenilo. Konačan plasman će odlučiti današnja vožnja na hronometar, jedina ove godine. Nibali ima više od sedam minuta prednosti nad prvim rivalom, ali je neizvesna trka za sledeća dva mesta. Tibo Pino, Žan-Kristof Pero i Alehandro Valverde su trojica vozača koje deli samo 15 sekundi razlike.

 

 
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.