Ramos: Ovo je najbolja godina u mojoj karijeri, Anćeloti je jedinstven

Izvor: Blic, 22.Dec.2014, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramos: Ovo je najbolja godina u mojoj karijeri, Anćeloti je jedinstven

Fudbaler Reala Serhio Ramos rekao je da je 2014. najbolja i najvažnija godina u njegovom životu, kako na ličnom, tako i profesionalnom planu.

Ramos je ove sezone sa Realom osvojio Ligu šampiona, UEFA Superkup, Kup Kralja i nedavno Svetsko klupsko prvenstvo u Marakešu, gde je proglašen za najboljeg igrača, pošto je postigao gol u polufinalu protiv Kruz Azula (4:0) i finalu protiv San Lorenca (2:0).

"Ovo je najbolja i najvažnija godina za mene, kako na profesionalnom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tako i ličnom planu. Postao sam otac i osvojio četiri trofeja. Dobio sam i pojedinačnu nagradu, ali za nju su zaslužni saigrači", rekao je Ramos.

On je dodao da velike zasluge za njegove dobre partije pripadaju italijanskom stručnjaku Karlu Anćolitiju, koji je nasledio Žozea Murinja na klupi Madriđana.

"Karlo je jedinstven. Radi neverovatan posao i vratio nam je osmeh na lica. Klubu je bila potrebna osoba koja razume igrače, a Anćeloti to zna, jer je i sam bio fudbaler", rekao je Ramos.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ramos: Odlična godina je iza mene

Izvor: TV Arena Sport, 22.Dec.2014

Fudbaler Reala Serhio Ramos rekao je da mu je 2014. godina donela sve najbolje, kako u profesionalnom planu tako i ličnom..."Ovo je najbolja i najvažnija godina za mene, kako na profesionalnom, tako i ličnom planu. Postao sam otac i osvojio četiri trofeja. Dobio sam i pojedinačnu nagradu, ali za...

Nastavak na TV Arena Sport...

SERHIO RAMOS: Ovo je najbolja godina u mojoj karijeri

Izvor: Kurir, 23.Dec.2014, 11:44

Ovo je najbolja i najvažnija godina za mene, kako na profesionalnom, tako i ličnom planu. Postao sam otac i osvojio četiri trofeja. Dobio sam i pojedinačnu nagradu, ali za nju su zaslužni saigrači, rekao je Ramos..Fudbaler Reala Serhio Ramos rekao je danas da je 2014. najbolja i najvažnija godina...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.