Predracini otkriva: Čeka nas revanš sa Partizanom, ali nećemo odmarati igrače protiv Botošana

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2015, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predracini otkriva: Čeka nas revanš sa Partizanom, ali nećemo odmarati igrače protiv Botošana

Steaua u subotu od 20 sati igra meč četvrtog kola domaćeg šampionata

Preživela je nekako rumunska Steaua prvi duel sa Partizanom u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona (1:1), a već je čekaju novi izazovi. U subotu od 20 sati igra meč četvrtog kola prvenstva u kojem gostuje Botošaniju. Steaua je u prethodnom kolu odmarala igrače u meču sa Klužom (1:1), ali trener Masimo Predracini kaže da to ovoga puta neće biti slučaj.

Ne možemo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sebi više da priuštimo da odmaramo igrače u domaćem prvenstvu. Imamo dosta igrača u rotaciji. Na početku smo prvenstva i nemamo vremena da sređujemo probleme jer su nam utakmice na svaka tri dana“, rekao je Predracini, a prenosi rumunski Dolčesport.

MOZZART KVOTE ZA MEČ BOTOŠANI -STEAUA

Kao što smo rekli, Steaua meč sa Botošanijem, igra u subotu od 20 sati, dok je revanš sa Partizanom na programu u sredu u Humskoj od 20.45.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.