Opet Toti! Magičan slobodnjak udahnuo život Romi, Faraon zapečatio rolerkoster na Marasiju (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Maj.2016, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet Toti! Magičan slobodnjak udahnuo život Romi, Faraon zapečatio rolerkoster na Marasiju (VIDEO)

Roma vodila, pa gubila, na kraju preokrenula i pobedila kada je legandarni kapiten ušao na teren

Opet je Frančesko Toti morao da čupa Romu iz blata. Legendarni kapiten je zakoračio na teren kada je Roma bila u nokdaunu i režirao pobedu u vatrometu golova i preokreta na Marasiju. Vučica je pobedila Đenovu u gostima sa 3:2 i nastavila trku sa Napolijem za drugo mesto i direktan plasman u ligu šampiona.

Kevin Strotman se našao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u startnih 11 Rome prvi put posle januara 2015. godine i zauzeo mesto u veznom redu koji je bilo lišen usluga suspendovanog Pjanića i povređenog Florencija. Roma je sjajno otvorila meča. El Šaravi je šmekerskom štiklom proigrao Salaha koji je posle duplog pasa sa Perotijem načeo mrežu domaćeg tima.

Ali na Marasiju nikada nije lako... U sjajnoj atmosferi, domaći su nastavili da grizu i došli do izjednačenja. Laksal je proigrao Tahcidisa, a bivši fudbaler Rome se osvetio nekadašnjem kluba i poravnao rezultat. Posle 20 minuta igre je usledilo novo oduševljenje na Marasiju. Majkon je po običaju zaspao u odbrani Rome, a Pavoleti je pogodio na asistenciju Rinkona. Nekoliko minuta ranije, Spaleti je na teren gurnuo Totija umesto Perotija, a kapiten mu je ubrzo odgovorio na majstorski način.



Spektakualrnim  udarcem u suprotan ugao iz slobodnjaka, Toti je u 77. minutu izjednačio i udahnuo život Vučici. A onda je El Šaravi na proigravanje drugog rezerviste Džeka doneo Romi preokret u 87. minutu i vremena za Đenovu više nije bilo...



SERIJA A - 36. KOLO

Subota:

Udineze - Torino 2:5 (0:2)

/Felipe 47 - Janson 12, Akva 45, Martinez 50, 83, Beloti 56/

Kjevo - Fiorentina 0:0

Nedelja:

Juventus - Karpi 2:0 (1:0)

/Ernaneš 43, Zaza 80/

Empoli - Bolonja 0:0

Milan – Frozinone 3:3 (0:2)

/Baka 50, Antoneli 74, Menez 90+2pen – Paganini 2, Kragl 44, Dionizi 55/

Sasuolo – Verona 1:0 (0:0)

/Pelegrini 58/

Palermo – Sampdorija 2:0 (1:0)

/Vaskez 19, Krstičić 85ag/

Lacio - Inter 2:0 (1:0)

/Klose 8, Kandreva 83. penal/

Ponedeljak:

Đenova - Roma 2:3 (1:1)

/Tahcidis 13, Pavoleti 65 - Salah 6, Toti 77, El Šaravi 87/

21.00: Napoli - Atalanta

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.