Mažić posle Barselone u Surčinu sudi meč 4. lige Srbije!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Okt.2016, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mažić posle Barselone u Surčinu sudi meč 4. lige Srbije!

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić delegiran je da sudi utakmicu Zonske lige Beograda između surčinskog Jedinstva i Borca iz Ostružnice.

Mažić i njegovi pomoćnici Milovan Ristić i Dalibor Ðurđević sudiće meč četvrtog ranga srpskog fudbala u subotu u Surčinu, saopšteno je na sajtu Fudbalskog saveza Beograda.

Cilj ove akcije da se popularizuje amaterski fudbal u Beogradu, pa će i ostale sudije iz Superlige deliti pravdu u nižim ligama.

Interesantno >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je da su Mažić i njegovi saradnici pre samo osam dana bili na Nou Kampu i sudili derbi 3. kola Lige šampiona između Barselone i Mančester Sitija (4:0), kada je srpski arbitar bez greške vodio susret.

Mažić je veoma cenjen arbitar kod UEFA, često sudi u Ligi šampiona, bio je i kandidat za finale Evropskog prvenstva u Francuskoj, delio je pravdu i na letošnjem Superkupu Evrope između Reala i Sevilje, ali sada će morati na kratko da se vrati u nižerazredni srpski fudbal.

(Telegraf.rs/Tanjug)


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mažić u ZONI: Barsa - Siti, pa Surčin - Ostružnica

Izvor: Mondo, 27.Okt.2016

Najbolji srpski sudija delegiran za meč četvrtog ranga domaćeg fudbala...Foto: Guliver/Getty imagews/David Ramos..Dok mu u Evropi poveravaju pištaljku na najvećim i najzahtevnijim derbijima, Milorad Mažić ove sezone u Srbiji prolazi kroz situacije na koje dosad nije navikao...Nakon što je bio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.