LUDI TIKET, četvrtak, 118.972 dinara: Doktor za Ligu šampiona!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Sep.2014, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, četvrtak, 118.972 dinara: Doktor za Ligu šampiona!

(Tiket možete pogledati i OVDE)

Svako takmičenje ima svoju draž kada je klađenje u pitanju, ali sa Ligom šampiona ne može ništa da se poredi. Onih malo manje od dva sata kada se prate rezultati sa osam mečeva i taj adrenalin su neki poseban osećaj. Još kada se završi nekim dobitkom, onda je to vrhunac.

Šta onda reći za osećaj tiket majstora iz Batajnice? Pogledajte tiket i uživajte u majstoriji! Na uplaćenih 20 dinara, dobio je 118.972 dinara! Četiri prelaza >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i sva četiri sa znakom X na kraju. Majstor iz Batajnice je verovao da favoriti Čelsi i PSŽ neće pobediti, a na kraju je čekao iks u Mariboru i dočekao ga u 92. minutu kada je Luka Zahovič pogodio mrežu Sportinga!

Da je član MOZZART Cluba, kladilac iz Batajnice bi dobio i benefit od 100 dana besplatnog klađenja u visini uplate. I novih 100 prilika da izvede neku majstoriju sa prelazima...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.