LŠ: Dinamo siguran, Ivić odličan sa Ajaksom

Izvor: B92, 26.Jul.2016, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Dinamo siguran, Ivić odličan sa Ajaksom

Fudbaleri zagrebačkog Dinama i Šahtjora iz Donjecka ostvarili su sigurne pobed ena svom terenu u mečevima 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Dinamo je slavio protiv imenjaka iz Tbilisija u prestonici Hrvatske sa 2:0 i napravio je veliki korak ka plej-ofu.

Sav posao protiv Gruzijaca ‘Modri’ su završili u prvih 45 minuta. U 39. minutu pogodio je Sudani, a tri minuta kasnije Ćorić je postavio konačan rezultat.

Identičnu pobedu ostvario >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je i Šahtjor koji je bio bolji od švajcarskih Jang Bojsa. Bernanrd je postigao prvi gol u 27. minutu na asistenciju Freda, a Seleznjov je 15 minuta pre kraja pogodio za verovatno miran put u Bern.

Sjajan rezultat ostvario je Salcburg koji je pobedio Partizani u Tirani sa 1:0 golom Sorijana u 70. minutu, pa austrijski tim ne bi trebalo da ima problema da prođe dalje.

BATE je sa minimalnih 1:0 pobedio Dandalk, dok su mečevi Sparta – Steaua, Ajaks – PAOK, Rostov – Anderleht i Plzen – Karabag završeni bez pobednika.

Vlada Ivić je ostvario sjajan rezultat sa PAOK-om u Amsterdamu. Kampos je doneo prednost Grcima u 27. minutu, a Dolberg je izjednačio u 58.

LŠ, 3. kolo kvalifikacija:

BETE – Dandalk 1:0

Ludogorec – Crvena zvezda 2:2

Sparta – Steaua 1:1

Partizani – Salcburg 0:1

Plzen – Karabag 0:0

Rostov – Anderleht 2:2

Ajaks – PAOK 1:1

Dinamo – Dinamo Tbilisi 2:0

Šahtjor – Jang Bojs 2:0

sreda:

Astana – Seltik

Rosenberg – APOEL

Astra – Kopenhagen

Fenerbahče – Monako

Trenčin – Legija

Olimpijakos – Hapoel Ber Ševa
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.