Krenete do lokalnog poljančeta na fucu s prijateljima, a sačekaju vas Kagava, Subotić, Obamejan i Klop (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Nov.2014, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krenete do lokalnog poljančeta na fucu s prijateljima, a sačekaju vas Kagava, Subotić, Obamejan i Klop (VIDEO)

Milioneri se spremali za meč s Arsenalom na terenu u londonskom parku na kojem obično igraju amateri

Vicešampion Nemačke, tim koji svake nedelje igra ispred 80.000 vatrenih navijača, a pred utakmicu Lige šampiona sa Arsenalom treniraju na poljančetu u londonskom parku. Šinđi Kagava, Neven Subotić, Pjer Emerik Obamejan, Jirgen Klop i ostali igrači Borusije iz Dortmunda su se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pripremali za meč na Emiratima pred očima džogera i penzionera koji su se šetali kroz Ridžent park.

Ovo je već postala tradicija Milionera pošto su i prošle godine igrali u grupnoj fazi s Tobdžijama, a i tada su se pripremali na istom mestu, na čudo svih koji su tog jutra želeli da odigraju partiju fudbala s prijateljima.

Prošle godine su Nemci slavili sa 1:2, pa izgleda da im je teranje lopte po džombama terena u parku pomoglo da osvoje tri boda na tepihu Emirata. Mada su isto odradili i 2011. godine, a tada je domaća ekipa slavila.



Kvota na pobedu ekipu iz Dortmunda je 2,75.

(FOTO: screenshot youtube)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.