Iguain u Torinu: Želim Ligu šampiona

Izvor: B92, 27.Jul.2016, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iguain u Torinu: Želim Ligu šampiona

Argentinski fudbaler Gonsalo Iguain doputovao je u Torino gde je obavio medicinske preglede pre potpisa ugovora sa Juventusom.

Doskorašnjeg fudbalera Napolija na aerodromu u Torinu dočekao je veliki broj novinarskih ekipa i nekoliko stotina navijača Juventusa kako bi mu poželeli dobrodošlicu.

"Drago mi je da sam došao u Juventus i što počinjem novu avanturu. Trenutno samo razmišljam o tome kako da se što pre uklopim i dam sve od sebe. Srećan sam što ću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u napadu igrati sa Paulom Dibalom, nadam se da ćemo osvojiti Ligu šampiona", rekao je Iguain.

Juventus je aktivirao otkupnu klauzulu i Napoliju platio 94 miliona evra, ali i ujedno učinio Iguaina najplaćenijim fudbalerom u Italiji.

Pre Iguaina "Stara dama" je ovog leta dovela još Miralema Pjanića iz Rome, Marka Pjacu iz Dinama, Danija Alveša kojem je istekao ugovor sa Barselonom, pozajmila Medija Benatiju od Bajerna, te otkupila Marija Leminu od Olimpik Marseja.

Argentinac je prošle sezone bio prvi strelac Serije A sa 36 golova.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.