Izvor: HotSport.rs, 05.Jul.2015, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I TO JE MOGUĆE: Murinjo zove Zvezdinog fudbalera, on ne želi da ide sa Marakane!

Izgleda da ni osvajač Premijer lige, Čelzi, ni njegov trener Žoze Murinjo nisu dovoljan motiv za omladinskog šampiona sveta i fudbalera Crvene zvezde Marka Grujića kako bi otišao iz Ljutice Bogdana.

Marko Grujić svakako je na ceni od kako je sa omladinskom reprezentacijom Srbije postao šampion sveta, ali teško da je mogao da sanja o ponudi kluba kakav je Čelzi. A još je teže poverovati da je Grujićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << želja da ostane u Zvezdi, posle svih preranih odlazaka iz srpskog fudbala. Za to, kapa dole.
- Informisan sam za ponude. Znam planove Čelsija, sigurno je da mi laska da se takvi klubovi interesuju, ali moj stav ostaje isti. Ne bih ja još u inostranstvo. Želim da ostanem u Zvezdi bar još godunu dana, da ostavim trag u klubu, da me upamte ovde po dobroj igri. To sam rekao i upravi – izjavio je Marko Grujić, a prenose ‘Novosti’.
Njegov stav je da će učiniti sve kako bi pomogao svom voljenom klubu.
- Ako egzistencija kluba bude zavisila od mog odlaska, onda ću se povinovati odluci i otići. Nikad ne bih pravio kompromise kad je Zvezda u pitanju, učiniću sve ono što odgovara mom klubu – rekao je Grujić.
Možda je razlog i to što je osetio da će kod novog trenera ‘Grofa’ Božovića imati daleko veću minutažu, te će moći mnogo više da napreduje.
- Nisam imao pauzu, pa nisam izgubio mnogo na fizičkoj pripremljenosti. Lako se krećem, uklapam se u zahteve trenera, odgovara mi kako on gleda na fudbal i nadam se da ću imati prostora da se izborim za dobru minutažu – istakao je Marko Grujić.
Svaka čast, Marku, ako ništa barem na razmišljanju. Eh, da ih je više sa ovakvim stavom…
The post I TO JE MOGUĆE: Murinjo zove Zvezdinog fudbalera, on ne želi da ide sa Marakane! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.