Izvor: HotSport.rs, 28.Apr.2017, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIBA LIGA ŠAMPIONA: Banvit i Tenerife za trofej

Za trofej namenjen pobedniku prvog izdanja FIBA Lige šampiona boriće se Banvit i Tenerife.

U prvom polufinalnom meču završnog turnira, Banvit je bio bolji od Monaka 83:74, i to nakon što su na poluvremenu gubili sa osam poena razlike.
Džordan Tiodor je ubacio 21 poen uz 11 asistencija, dok je kod Monaka Šuler ubacio poen manje.
Sa druge strane, Tenerife nije dopustio da dođe do iznenađenja i sigurnom igrom pred svojim navijačima savladao je Veneciju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 67:58.
Najefikasniji je bio Tim Abromaitis sa 19 poena u pobedničkom timu, dok je kod Venecije samo dvojac Hajnz – Perić bio dvocifren, i to sa 13, odnosno 11 poena.
Finale je na programu u nedelju, 30. aprila, u dvorani „Santijago Martin“.
 
The post FIBA LIGA ŠAMPIONA: Banvit i Tenerife za trofej appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.