Evrogolovi Liverpula za nastavak sjajne serije

Izvor: Press, 01.Mar.2015, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evrogolovi Liverpula za nastavak sjajne serije

Fudbaleri Liverpula pobedili su danas na Enfildu ekipu Mančester Sitija sa 2:1 (1:1) u derbi meču 27. kola engleske Premijer lige.
Liverpul je zasluženo došao do trijumfa, kojim je sačuvao tradiciju i 12. utakmicu ostao neporažen protiv Sitija na svom terenu.

Za razliku od njega Mančester je pružio slabu partiju i trećim porazom u prvenstvu najviše obradovao navijače Čelsija, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na vrhu tabele može da uveća prednost u odnosnu na aktuelnog šampiona.

Golove za tim Brendana Rodžersa, gotovo na identičan način, postigli su Džordan Henderson u 11. i Filip Kutinjo u 75. minutu, dok je jedini strelac za "građane" bio Edin Džeko u 25. minutu.

Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov odigrao je ceo meč za goste, dok je Lazar Marković u 76. minutu mesto u startnoj postavi ustupio Danijelu Staridžu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Žiru i Rosicki za trijumf Arsenala protiv Evertona

Izvor: Press, 01.Mar.2015

Fudbaleri Arsenala pobedili su danas u Londonu ekipu Evertona sa 2:0 (1:0), u utakmici 27. kola engleske Premijer lige. . Arsenal je ovim trijumfom pretekao na tabeli Mančester Junajted i vrato se na poziciju broj tri... Golove...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.