Baloteli ponovo u ljubavi sa zanosnom, seksi lepoticom... Ali, nije u pitanju Fani (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Sep.2014, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli ponovo u ljubavi sa zanosnom, seksi lepoticom... Ali, nije u pitanju Fani (VIDEO)

Mario Baloteli ovih dana ima razlog za duplo slavlje! Osim što je u Ligi šampiona postigao svoj prvenac u dresu Liverpula i tako najavio još bolje partije u bliskoj budućnosti, Super Mario ponovo se ujedinio sa lepoticom koju bi poželeo svako. Ali, nije u pitanju njegova doskorašanja devojka Fani Negueša, s kojom je nedavno (ponovo) raskinuo... Ne! Već zanosna Berlineta (Ferari F12), za koju je italijanski napadač prošle godine iskeširao čak 240.000 funti. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ali, s kojom nije mogao da bude sve do sada, jer mu nisu bili urađeni papiri za vožnju na Ostrvu.

Naravno, on se odmah pohvalio saigračima kakvu lepoticu ima u svom vlasništvu, pa je već u četvrtak ujutru došao u trening centar upravo u ovom automobilu, koju su fotografi imali priliku i da uslikaju.

Podsetimo, dok je nosio dres Mančester Sitija, Baloteli je vozio maskirni Bentli, plaćen u to vreme oko 160.000 funti!



(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.