ADIDAS predstavio zvaničnu loptu takmičenja UEFA Lige šampiona 2016/17! FOTO

Izvor: Svet plus, 25.Avg.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ADIDAS predstavio zvaničnu loptu takmičenja UEFA Lige šampiona 2016/17! FOTO

Adidas je danas predstavio zvaničnu loptu za grupnu fazu takmičenja UEFA Lige šampiona 2016/17. Lopta koja će pomoći da se odluče pobednici najvećeg klupskog takmičenja, ima novi upečatljiv dizajn koji sadrži odgovore poznatih igrača šta za njih znači pobeda.

Rukom ispisane poruke nekih od najboljih igrača sveta, uključujući Mesuta Ozila, Tonija Krosa, Hamesa Rodrigeza i Gereta Bejla pokazuju način na koji svaki od njih pobeđuje. „Igraj svoj život, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ja ću moj“ poručuje Ozil, a Toni Kros dodaje „kontrola igre je sve“. Hames Rodrugez ističe „la creatividad gana”, što znači „kreativnost pobeđuje“ dok Bejl podseća da treba „biti brži od metka“.

Nova lopta se sastoji od belih panela koji su okruženi zelenim zvezdama, a dizajn u osnovi ima logo UEFA Lige šampiona. Kao i sve zvanične lopte UEFA Lige šampiona, lopta ima takvu spoljnu strukturu koja stvara površinu bez šavova za optimalno naleganje u svim uslovima.

Zvanična lopta biće deo i adidas „Gamedayplus“ serije koja se vraća sa novom sezonom UEFA Lige šampiona, a emituje se na adidas Football Youtube kanalu gde će biti prikazani ekskluzivni intervjui, proizvodi i segmenti najboljih svetskih klubova i igrača.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.