Vujošević o drastično manjem broju gledalaca: Gust raspored dovodi do dosade...

Izvor: MozzartSport.com, 29.Maj.2015, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević o drastično manjem broju gledalaca: Gust raspored dovodi do dosade...

"Bićemo za onog ko pobedi! To je čak i moralno s obzirom na to o kakvim se subjektima", rekao je trofejni strateg s osmehom na licu na temu spora FIBA - ULEB - ABA

Srpska klupska košarka mogla bi da izvuče deblji kraj u ratu koji mesecima unazad vode FIBA i ULEB i čiji se kraj ne nazire. Mišljenje o ovoj temi imao je i trener Partizana Duško Vujošević, koji je dao vrlo interesantan komentar: >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

"Mi ćemo biti za onog ko pobedi", rekao je uz osmeh na licu, a na novinarsku konstataciju da je to normalno i racionalno trofejni stručnjak je dodao:

"Verujte mi, to je čak i moralno s obzirom na to o kakvim se subjektima radi".

Još jedno je Vujošević podsetio da je raspored u Superligi izuzetno gust i da je to upravo razlog zbog kojeg je sve manje publike na tribinama.

"Ovakav broj utakmica dovodi do devalviranja interesovanja za takmičenjem i dovodi do dosade. Moramo da se izdignemo, igrali smo kvalitetno, dobijali utakmice i želimo da nas što više publike prati i dalje. Nema vremena za doterivanje i štelovanje igre, jer je raspored utakmica takav. Teško je kada igrate utakmicu na svaka dva dana, troši se dosta energije i teško se pronalazi motivacija za svaki sledeći meč. Zato smo maksimalno oprezni, jer Vojvodina je ozbiljan tim, ne smemo nikako da ih potcenimo".

On je pohvalio ekipu, za koju smatra da igra iznad očekivanja koji su mnogi postavili pred početak takmičenja.

"Mi smo u obavezi, zbog regularnosti takmičenja, da idemo na pobedu punom snagom, jer se Vojvodina bori za četvrto mesto koje vodi u Jadransku ligu", zaključio je Vujošević.

Nemanja Bezbradica neće protiv novosadskog kluba zato što ima gnojnu anginu i tek u ponedeljak će se pojaviti na treningu.

Utakmica Partizan - Vojvodina na programu je u subotu od 18 časova.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.