Večeras veliki borski košarkaški derbi [NAJAVA]

Izvor: Bor030.net, 07.Feb.2016, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras veliki borski košarkaški derbi [NAJAVA]

U oviru 11. kola Druge srpske regionalne lige “Istok” košarkaši Košarkaškog kluba “Bor-RTB” i Košarkaškog kluba “Zicer” odigraće večeras od 18 časova utakmicu u borskoj hali sportova, što će ujedno biti i drugi gradski košarkaški derbi ove sezone.

Nakon lošeg prvog dela takmičenja i poslednjeg mesta na tabeli, KK “Bor-RTB”  najavljuje u drugom delu bolju igru i određena >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << pojačanja.

Sa druge strane, košarkaši “Zicera” ostvarili su zapažene rezultate u Drugoj regionalnoj ligi na polusezoni, zauzevši 5. mesto na tabeli. Zicerašima je u proteklom kolu, protiv Zaječaraca, falilo sreće u poslednjoj četvrtini, što je rezultovalo porazom u gostima, dok su košarkaši “Bora” ostvarili svoju prvu pobedu usled nedolaska ekipe “Juga” iz Vranja.

Iz oba kluba najavljuju oštru borbu protiv gradskog rivala i pozivaju ljubitelje sporta i košarke da dođu i podrže klub za koji navijaju.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.