Večeras veliki borski košarkaški derbi [NAJAVA]

Izvor: Bor030.net, 18.Mar.2017, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras veliki borski košarkaški derbi [NAJAVA]

U oviru 17. kola Druge srpske regionalne lige “Istok”, timovi Košarkaškog kluba “Bor-RTB” i Košarkaškog kluba “Zicer” odigraće večeras od 19 časova derbi utakmicu u borskoj hali sportova, što će ujedno biti i drugi gradski košarkaški okršaj ove sezone.

Uprkos 7. mestu na tabeli, KK “Zicer” iz Bora najavljuje dobru igru i lep >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << košarkaški meč. Naime, oni će većeras igrati protiv prvoplasiranog KK “Bor-RTB” u oslabljenom sastavu, s obzirom na brojne povrede i bolesti igrača.

Sa druge strane, košarkaši “Bora” ostvarili su zapažene rezultate u Drugoj regionalnoj ligi, zauzevši ubedljivu 1. poziciju na tabeli i plasman u Prvu srpsku regionalnu ligu “Istok”. Oni su u proteklom kolu savladali glavnog konkurenta za viši rang, ekipu iz Bele Palanke”, i time obezbedili mogućnost da se naredne godine bore za elitnije rangove takmičenja.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.