Treba pomoći Radničkom

Izvor: Danas, 31.Avg.2014, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treba pomoći Radničkom

Beograd - Košarkaški klub Crvena zvezda biće jedini predstavnik Srbije u Evroligi, a prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović govorio je o planovima za budućnost i naglasio da prelazni rok još nije završen.

- Sa stručnim štabom analiziramo situaciju na tržištu, težimo pravljenju mladog tima, već smo sada to započeli i od naredne sezone imaćemo igrače iz naše škole. Poznato je da Zvezda ima mnogo reprezentativaca u mlađim selekcijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << i želim da već od sezone 2015/2016 ekipa od 15 igrača broji bar 12 koji će biti iz omladinske škole - rekao je Čović i pozvao navijače da kupe što veći broj sezonskih ulaznica dodavši da pristalice Zvezde očekuju brojne pogodnosti.

Aktuelna tema u pauzi između dve sezone je i najavljeno gašenje kragujevačkog Radničkog što je prokomentarisao i Čović.

- Žao mi je što se to događa Radničkom, ali mi tu ništa ne možemo da pomognemo. Insistiraćemo da, ukoliko se desi da Radnički odustane, to mesto zauzme srpski tim. Jadranska liga treba da se finansira od sponzora, a ne od vajld karda. Voleo bih da se Radničkom pomogne i da izađe iz ove situacije - izjavio je Čović.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Crvena Zvezda,   Evroliga,   Nebojša Čović

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.