Saša Janković sutra u Nišu

Izvor: juGmedia, 23.Mar.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Janković sutra u Nišu

Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković održaće sutra, 24 marta predizbornu konvenciju u Nišu. Okupljanje gradjana zakazano je za 15,30 časova ispred Tržnog centra „Kalča“, a potom će uslediti protestna šetnja do Narodnog pozorišta.

Početak konvencije zakazan je za 16 časova.

Osim Jankovića na ovom skupu će govoriti i naš proslavljeni košarkaški trener Dušan Ivković, glumac Nikola Kojo, penzinisani general Sreto Malinović, sociolog Djokica Jovanović i muzičar Nikola Čuturilo.

B.Lj.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izborna konvencija Saše Jankovića danas u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Mar.2017, 11:02

Predsednički kandidat Saša Janković posetiće danas Niš, a prvo će u pratnji supruge u 15 sati* položiti venac na spomenik u parku ispred zgrade Univerziteta, u znak sećanja na žrtve NATO bombardovanja. Za 15:30 zakazano je okupljanje ispred Kalče, odakle će Janković sa svojim pristalicama...

Nastavak na JužneVesti.com...

Oko 2.000 Nišlija koji podržavaju Sašu Jankovića u protesnoj šetnji

Izvor: Beta, 24.Mar.2017

Oko 2.000 gradjana učestvovalo je u protesnoj šetnji centrom Niša koju je predvodio predsednički kandidat Saša Janković.Okupljeni su se kretali od tržnog centra Kalča do Narodnog pozorišta, ispred koga se održava predizborna konvencija Saše Jankovića.Nišlije su nosile transparente "Ljudi...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.