Rejes: Srbija jedan od favorita

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2015, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rejes: Srbija jedan od favorita

Kapiten košarkaške reprezentacije Španije Felipe Rejes rekao je danas da je prvi rival na prvenstvu Evrope selekcija Srbije jedan od glavnih kandidata za osvajanje medalje.

"Mnogi misle da više nismo favoriti, nakon što je dosta igrača otkazalo učesće na turniru. Nas to ne zanima, znamo da imamo kvalitetan tim i borićemo se do kraja. Naporno smo trenirali da bismo došli do ovde", rekao je Rejes novinarima u Berlinu.

Krilni centar šampiona Evrope Reala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << istakao je da veoma respektuje košarkaše Srbije.

"Srbija je ekipa koja je dobro popunjena na svim pozicijama i moramo na sve igrače da obratimo pažnju. Oni su jedan od favorita i veoma su opasni. Ipak, ne mislim da je Španija slabija od Srbije", poručio je Rejes.

On je naglasio da je svima u ekipi teško pala prošlogodišnja eliminacija od Francuske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva na domaćem terenu.

"Zaboleo nas je neuspeh na prošlom šampionatu, a ove godine želimo da ostvarimo bolje rezultate. Neće biti lako jer se nadmećemo na najvišem nivou i ne smemo da se opuštamo", zaključio je Rejes.

Utakmica između Srbije i Španije u prvom kolu B grupe EP igra se sutra od 18 sati.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rejes: Srbija je veoma opasna i jedan od favorita

Izvor: Vesti-online.com, 04.Sep.2015

Kapiten košarkaške reprezentacije Španije Felipe Rejes rekao je da je prvi rival na prvenstvu Evrope selekcija Srbije jedan od glavnih kandidata za osvajanje medalje...- Mnogi misle da više nismo favoriti, nakon što je dosta igrača otkazalo učesće na turniru. Nas to ne zanima, znamo da imamo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.