Izvor: Nezavisne Novine, 23.Mar.2017, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija Vujoševića sljedeće sedmice

Duško Vujošević, trofejni stručnjak sljedeće sedmice bi trebao biti promovisan za selektora muške košarkaške reprezentacije BiH. Upravni odbor Košarkaškog saveza BiH danas nije odlučio ko će biti novi selektor košarkaške seniorske reprezentacije BiH, ali je potvrdio da su u najužoj konkurenciji za ovu poziciju ostali Duško Vujošević i Aleš Pipan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Nakon što je knjiga spala na dva imena (otpali Dragan Bajić i Adis Bećiragić) izvjesno je da će aktuelni trener Limoža kojeg finese dijele od klupe „zmajeva“ dobiti prednost u odnosu na slovenačkog stručnjaka.

Bh. košarkaška vlada je zadužila je generalnog sekretara KS BiH, Dubravka Barbarića, sportskog direktora Sinišu Kovačevića i predsjednika Stručne komisije Tihomira Mustapića da obave razgovore sa dva kandidata i jednog predlože UO koji bi na sljedećoj sjednici sljedeće sedmice trebao konačno donijeti odluku ko će biti nasljednik Damira Mulaomerovića.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.