Obradović u Feneru još dvije godine

Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Maj.2015, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović u Feneru još dvije godine

Najtrofejniji evropski košarkaški trener Željko Obradović potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom, objavljeno je danas na sajtu turskog kluba. Fenerbahče je saopštio da je Obradović jedan od najzaslužnijih za uspjehe tima ove sezone, koji se prvi put u istoriji plasirao na Fajnal-for Evrolige. Srpski stručnjak od 2013. godine vodi Fenerbahče, a osvojio je turski šampionat i Superkup. Obradović je prethodno 13 godina bio trener Panatinaikosa, a vodio je i >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Beneton, Real Madrid, Huventud i Partizan. On je osam puta osvajao titule prvaka Evrope - sa Partizanom (1992), Realom (1994, 1995) i Panatinaikosom (2000, 2002, 2007, 2009, 2011). (Agencije)
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evroliga

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

SKLAPANJE KOCKICA: Obradović želi u Feneru kapitena reprezentacije Srbije

Izvor: HotSport.rs, 26.Maj.2015, 16:38

Nakon što je u ponedeljak potvrđeno da je Željko Obradović potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom turski mediji su već krenuli u licitiranje ko su potencijalna pojačanja kluba iz Istanbula.. . Naravno prvi “pik” turskih novinara kao i prošlog leta je novoimenovani kapiten reprezentacije...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.