Izvor: HotSport.rs, 29.Maj.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRADOVIĆ KAO VUJOŠEVIĆ: Žoc povukao ekipu sa terena u derbiju Istanbula! (VIDEO)

Veliki skandal potresao je danas tursku košarku u plej-ofa između Galatasaraja i Fenerbahčea.

Izuzetno buran treći meč pripao je Galarasaraju rezultatom 65:63, čime je smanjio na 2:1 u seriji. Fenerbahče je imao šut za pobedu, ali je domaći tim sačuvao prednost i opstao u plej-ofu.
Međutim, ono što je obeležilo utakmicu između dva najveća istanbulska tima, da se ne naljuti Bešiktaš, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << jeste prekid u drugom delu meča u kom je jedan od igrača Fenerbahčea pogođen, posle čega je Željko Obradović odlučio da povuče ekipu sa terena.
Abdi İpekçi’de ortalık karıştı, hakemler soyunma odasına gitti! pic.twitter.com/MRem3IOpBi
— Sporist (@sporkeyfin) May 29, 2016

Tada je rezultat bio 55:50 u korist Galatasaraja, a gostujući igrači i klupa su prilično nervozni bili još tokom samog meča pre prekida.
Kasnije se situacija ipak smirila i pobeda je ostala u rukama domaćeg tima.
Hepinizi toplasak bir Melih Mahmutoğlu etmezsiniz. @ultrAslan pic.twitter.com/YvAWKL23LG
— EA (@Ersn_A) May 29, 2016

Najefikasniji je bio Ekpe Judo sa 18 poena, a bivši igrači Partizana Jan Veseli i Bogdan Bogdanović imali su 11, odnosno, četiri poena.
The post OBRADOVIĆ KAO VUJOŠEVIĆ: Žoc povukao ekipu sa terena u derbiju Istanbula! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Pojavio se snimak sramote u Istanbulu: U Galati kažu - nije bilo pljuvanja! Željko: Jeste, jeste (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Maj.2016, 14:25

Traju prepucavanja između Fenera i Galatasaraja..Šta god da je sramota je. Prekinut, pa nastavljen, treći meč polufinalne serije turskog plej-ofa između Galatasaraja i Fenerbahčea završio se pobedom domaćeg tima i incidentom u kome je Željko Obradović bio meta domaćih navijača...Šef stručnog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.